More


  FOTOGALERIE. Kaufland vrea să termine construcția noului magazin în acest an. S-au început de sens

  - Advertisement -

  Kaufland își dorește să finalizaze construcția noului magazin, cel aflat pe bulevardul Henri Coandă, pe locul fostei fabrici de scaune, în acest an. Mai mult decât atât, se vrea inaugurarea acestuia chiar înainte de Crăciun.

  Pentru acest lucru se lucrează intens atât la construcțșia magazinuluui în sine, dar și la infrastructura de acces.
  În acest sens, au început deja și lucrările la viitorul sens giratoriu de pe Drumul Botizului, în zona cuprinsă între intersecția cu strada Florilor și podul de cale ferată. S-a început cu escavările și se speră ca într-o lună de zile sensul giratoriu va fi gata. Cu atât mai mult cu cât construcția acestuia nu este la fel de complexă ca cel de la Crinu.

  Kaufland a început deja lucrările de construire, la începutul acestui an, a unui supermarket și a unui centru comercial pe strada Corvinilor, colț cu Drumul Botizului. Mai exact, pe platforma industrială a fostei „fabrici de scaune”.

  Proiectul prevede două etape pentru construirea magazinului Kaufland și a galeriilor comerciale. Astfel, în prima etapă se va construi magazinul Kaufland cu un acces din Bulevardul Henri Coandă și accesul secundar din strada Corvinilor. În etapa a doua se va trece la construirea unor galerii comerciale cu acces din strada Corvinilor, care ar urma să găzduiască outlet-uri ale unor brand-uri internaționale precum New Yorker sau Decathlon.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img