More


  FOTOGALERIE. Loc de joacă ultramodern, inaugurat în județ

  - Advertisement -

  În cursul zilei de joi, 26 octombrie 2017, în localitatea Eriu Sâncrai, comuna Craidorolţ, în prezenta a peste 150 de persoane, a fost inaugurat noul loc de joacă pentru copii din localitate, în suprafaţa de aproximativ 400 mp.

  “Amenajarea unui loc de joacă pentru copiii din localitatea Eriu Sâncrai din comuna Craidorolţ, a fost una din promisiunile mele, ca viitor primar al comunei în campania electorală de la alegerile locale din anul 2016. Chiar la un an de la alegerile locale, în calitate de primar al comunei Craidorolţ, am demarat procedurile conform legilor în vigoare pentru proiectarea unui loc de joacă pentru copii, prin finanţare de la bugetul local, a declarat primarul comunei Craidorolț, Daniel Balog.

  Amenajarea locului de joacă cuprinde următoarele mobiliere pentru distracţia tuturor copiilor: un complex de joacă, un carusel pentru patru persoane, un leagăn pentru doi persoane, un balansoar pentru doi persoane, patru bucăţi de balansoar cu arc pentru o persoana şi o groapă cu nisip.

  Pe lângă cele enumerate mai sus a mai fost amenajată o parcare pentru masini de cel putin opt locuri, s-au amenajat cinci coşuri pentru gunoi, dar şi mai multe bucăţi de plante ornamentale (tuia, arbuşti, etc.). Iar pentru siguranţa celor care îşi vor petrece timpul în cadrul acestui loc de joacă, a fost amenajat un gard (de împrejmuire a locului) protector din panouri de gard zincat”, a declarat Daniel Balogh, primarul comunei Craidorolţ.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img