More


  FOTOGALERIE. Pelicula ”Octav”, succes peste așteptări la Satu Mare. Marcel Iureș, alături de sătmăreni

  =

  Sătmărenii au avut posibilitatea să urmărească la Satu Mare cel mai așteptat film al toamnei. Este vorba despre producția Octav, cu Marcel Iureș în rol principal, care a avut un succes deosebit la Satu Mare.

  Proiecția filmului a avut loc sâmbătă, de la ora 18.00, la Filarmonica Dinu Lipatti. Spectatorii au avut ocazia să vizioneze filmul în compania lui Marcel Iureș, actorul principal din „Octav”, al regizorului Serge Ioan Celebidachi și a Alessiei Tofan, fetița din rolul principal. La finalul filmului, sătmărenii au adresat întrebări protagoniștilor filmului și au avut ocazia de a se fotografii cu ei.

  Filmul spune povestea lui Octav (Marcel Iureș), un bărbat în vârstă, care se reîntoarce la conacul copilăriei sale aflat undeva în zona rurală a României, cu dorința de a-l vinde. Ajuns aici, după o absență de zeci de ani, o fetiță ce-i pare cunoscută îl poartă într-o călătorie minunată în timp, înapoi la anii copilăriei sale pentru a-l ajuta să-și redescopere bucuria de a trăi.

  Pelicula a fost selecționată în cadrul prestigiosului Festival Internațional de Film de la Montreal, Canada, 2017, la secțiunea Focus on World Cinema, un festival de tradiție pentru cinematografia mondială, aflat la cea de-a 41 ediție.

  Filmul „Octav”, în regia lui Serge Ioan Celebidachi, are o distribuție de excepție: Marcel Iureș, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Maria Obretin, Ștefan Velniciuc, Mihai Dinvale, Roxana Guttman, Silviu Biriș, Dana Rogoz, Alexandru Mandu, Alex Bogdan, Eric Aradits, Alessia Tofan, etc..
  Filmările au avut loc în perioada 21 martie – 30 aprilie 2016, la Câmpulung Muscel și la Studiourile Cinematografice București (Buftea).

  Coproducție România — Marea Britanie, realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei (producător Adela Vrînceanu-Celebidachi), filmul „Octav” este clasificat cu AG (Audiență Generală).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img