More


  FOTOGALERIE. Poveste cu Happy End. Cele trei pisicuţe abandonate şi-au găsit stăpân!

  - Advertisement -

  Că există şi sătmăreni cu inimă nobilă şi pe deasupra snt şi mari iubitori de animale este clar. O demonstrează gestul extraordinar făcut de doi dintre concitadinii noştri care au salvat de la moarte sigură trei pisicuţe, aruncate la gunoi de un stăpân mizerabil.

  În această dimineață, GNV vă prezenta în premieră povestea emoţionantă a trei ghemotoace de pisoi găsite de către un tânăr, Vlad Mulcuţan, într-o pungă, aruncaţi la pubela de gunoi. Acesta n-a stat nici un moment pe gânduri şi a luat pisicuţele la el acasă lansând un mesaj emoţionant pe facebook prin care cerea ajutorul altor sătmăreni cu inimă:

  ”Am mare nevoie de ajutorul dvs, mai exact de un share! E vorba de 3 pui de pisică, nou născuţi, găsiţi într-o pubelă din SATU MARE! M-aş bucura să găsim o pisică adoptivă care să îi alăpteze. Eu mă străduiesc să îi hrănesc cu seringa, cu lapte de vacă, asta fiind tot ce am la ora asta. Vă rog mult…nu merită să moară! Mulţumesc!”.

  La puţin timp de la lansarea mesajului tânărul a fost contactat de o doamnă (care a dorit să-şi păstreze anonimatul) şi care le-a primit cu inima deschisă pe cele trei pisicuţe. Am aflat că doamna i-a înştiinţat pe voluntarii de la Freelife că pisicuţele sunt la ea acasă.

  Cei doi pui roșcați sunt bine, mănâncă şi par să fie în afara oricărui pericol, pe când, puişorul negru(fiind şi cel mai mic) refuză să mănânce si e slăbit şi din câte se pare ar avea nevoie de un consult medical.

  P.S – Felicitări celor care au salvat aceste pisicuţe dar şi un gând total neprietenesc celui care a făcut gestul abominabil de a arunca trei finite nevinovate la pubela de gunoi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img