More


  O femeie care a furat mii de euro, prinsă ca-n filme de polițiști. Păgubita le mulțumește polițiștilor

  =

  O femeie care a furat un portofel care conținea câteva mii de euro și câteva mii de lei dintr-un supermarket din municipiul Carei a fost prinsă după un scenariu ca-n filme de polițiștii careieni. Păgubita le mulțumește polițiștilor care au acționat atât de rapid pentru a prinde hoțul.

  Furtul s-a produs în data de 18 octombrie 2017, atunci când o careiancă a fost deposedată de un portofel care conținea sume mari de bani. După ce au fost anunțați, polițiștii au și început demersurile.

  ”În astfel de cazuri, este extrem de important ca furtul să fie anunțaț cât mai rapid, iar noi să acționăm cât mai repede. Altfel, cu fiecare oră sau zi care trece scad șansele de a găsi autorul”, susțin surse judiciare.

  Astfel, polițiștii au mers imediat la fața locului și au început să stabilească un cerc de posibili suspecți, fiind coroborate informațiile oferite de angajații supermarketului, dar și alte proceduri speciale. Mai mult, oamenii legii au fost convinși că autorul se va întoarce la locul faptei, având în vedere succesul precedent, va încerca să fure din nou.

  Astfel, a fost lăsate semnalmentele posibilului suspect, iar în momentul în care autorul a pătruns din nou în magazin, polițiștii au reușit să îl rețină astăzi și au recuperat integral prejudiciul creat.

  Din câte se pare, este vorba despre o femeie fără antecedente penale. Acesta este și motivul pentru care rezultatul obținut de polițiști este unul meritoriu. Păgubita – extrem de mulțumită de modul în care a acționat în special unul dintre polițiști – a declarat că va depune chiar o mulțumire scrisă către Inspectoratul Județean de Poliție.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img