More


  S-a schimbat conducerea la Apaserv. Cine este noul director

  =

  Conducerea furnizorului de apă potabilă din județul Satu Mare, SC Apaserv Satu Mare SA a fost schimbată. Practic, șefia acestei instituții a fost preluată de fostul director general adjunct, Ioan Leitner, în timp ce Dan Stegeran va fi adjunct.

  City-managerul municipiului Satu Mare a precizat, pentru GNV, că schimbările au fost generate de cocursurile care au fost organizate pentru ocuparea posturilor de conducere.

  ”A fost organizat un concurs pentru că mandatul domnului Stegerean s-a terminat. A fost un concurs organizat conform OUG 109 organizat de Consiliul de Administrație, în urma căruia a fost aleasă noua conducere: noul director general, noul director general adjunct, director tehnic și director economic. Domnul Ioan Leitner a câștigat acest cocurs, a luat nota cea mai mare. La concurs a participat și domnul Stegerean, iar el rămâne director general adjunct”, a precizat Maculic pentru GNV.

  Ioan Leitner a mai ocupat funcția de director general al SC Apaserv până în 2013 când, practic, a fost înlocuit de Dan Stegeran. Acum s-a făcut din nou rocada.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img