More


  Un bărbat a fost înjunghiat lângă Satu Mare. A fost transportat la spital

  =

  În urma unui scandal de proporții izbucnit aseară pe terasa unui local, în care au fost implicate patru persoane, un bărbat a fost înjunghiat iar un altul a fost crunt bătut.

  Totul s-a întâmplat aseară, în cătunul Cearda de lângă Vetiș, la circa 3 kim de Satu Mare. Cearta dintre cei patru protagoniști s-a declanșat în urma consumului de alcool pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

  Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Cochera, a declarat pentru GNV că cei patru s-au luat pur și siplu la bătaie, astfel că un bărbat de 34 de ani, din Satu Mare, a fost înjunghiat în picior de un bărbat de 45 de ani, tot din Satu Mare.

  Bărbatul înjunghiat a fost aseară preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean Satu mare, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.

  Între timp, la spital a ajuns și cel care a înjunghiat care prezenta răni în urma loviturilor primite în bătaia generală de pe terasa barului.

  Între timp, polițiștii au demarat o anchetă. Se așteaptă rezultatele preliminare ale medicului legist pentru a fi încadrată fapta. Deocamdată a fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img