More


  Un nou proiect dedicat tinerilor sătmăreni: ComON Satu Mare

  - Advertisement -

  La Satu Mare va fi lansat, în curând, un nou proiect destinat tinerilor. Este vorba despre ComON Satu Mare unde fiecare tânăr își poate face vocea auzită, potrivit celor declarate de consilierul primarului municipiului Satu Mare, Gergo Butka.

  Pentru elaborarea acestui proiect va fi organizată o primă consultare la care sunt invitați să participe cât mai mulți tineri sătmăreni.

  ”EȘTI TÂNĂR între 14-29 de ani, ești preocupat de viața de zi cu zi din orașul tău? Vrei să te simți ca la tine acasă și când te plimbi prin străzile lui, când te duci la evenimente, pur și simplu tot timpul și oriunde? Știm că da. De aceea te așteptăm la prima consultare din cadrul proiectului ComON Satu Mare, unde poți să-ți faci vocea auzită. Vei avea ocazia să spui tot ce crezi că orașul tău poate să facă mai bine pentru TINE.

  Hai să discuți împreună cu prieteni, cunoștințe și concetățeni despre ce te preocupă cel mai mult, ce îți lipsește din Satu Mare, și, de ce nu, ce ai face tu dacă ai fi primar. Participă în dezbatere, implică-te în dezvoltarea orașului tău prin exprimarea nevoilor și dorințelor tale!
  Formatul evenimentului este de fix 120 de minute!”, se arată într-un anunț făcut public pe contul său de Facebook de Gergo Butka.

  Consultarea, organizată de Primăria Satu Mare și SamStudia are loc joi, între orele 18,00 și 20,00, la Casa Meșteșugrarilor din Satu Mare. Sunt invitați să participe toți tinerii între 14 și 29 de ani, dornici să se implice în dezvoltarea orașului, să-și spună părerea și să contribuie la bunul mers al treburilor în Satu Mare.

  Cei care doresc se pot înscrie folosind formularul de mai jos:
  https://goo.gl/6QsNaU  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img