More


  VIDEO/FOTO. Gest emoționant la Burdea. Pericol real

  - Advertisement -

   

  Desființarea trecerii de pietoni de la Burdea nu înseamnă, automat, că pietonii nu mai tranbversează strada prin zonă. Mai mult decât atât, pe locul fostei treceri de pietoni trec și persoane cu dizabilități de natură fizică.

  Un gest absolut emoționant a fost suprins, în aceste zile, de unul dintre cititorii GNV. Din imagini se vede foarte clar cum o tânără cu probleme de natură fizică este ajutată să treacă strada de o altă femeie, chiar pe locul fostei treceri de pietoni.

  Din cauza problemelor ei fizice, tânăra a ales să tranverseze pe aici pentru că, foarte probabil, i-a fost foarte greu să se deplaseze mai bine de 200 de metri până la prima trecere de pietoni.

  După ce a ajuns cu bine pe cealaltă parte, tânăra cu dizabilități i-a mulțumit femeii care a ajutat-o să trwacă strada apoi fiecare și-a văzut de drumul ei.

  Din nefericire, nu este singura persoană cu dizabilități fizice c are aleg să tranverseze strada pe la Burdea deși se expun unor pericole foarte mari.

  Doar o minune a făcut ca, până acum, să nu se întâmple o tragedie, deși în sensul giratoriu se întâmplă aproape zilnic tamponări.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img