More


  Asistații social scoși la muncă. Plan de acțiuni și lucrări

  =


  S-a terminat cu leneveala și primirea banilor pentru statul acasă. Persoanele apte de muncă din cadrul familiilor beneficiare de ajutor social vor fi scoase la muncă după ce consilierii locali sătmăreni au aprobat, în ședința de astăzi, Planul de acţiuni şi de lucrări de interes local pe anul 2018, pentru repartizarea orelor de muncă prestate lunar de către persoanele majore apte de muncă din familia beneficiară de ajutor social.

  Cu alte cuvinte, persoanele apte de muncă dintr-o familie beneficiară de ajutor social vor fi scoși la muncă. Cu alte cuvinte, persoanele apte de muncă dintr-o familie beneficiară de ajutor social vor fi scoși la muncă.

  Prin persoană aptă de muncă se înţelege persoana care îndeplineşte următoarele condiţii: are vârsta cuprinsă între 16 ani şi vârsta standard de pensionare; nu urmează o formă de învăţământ cursuri de zi prevăzută de lege și are starea de sănătate şi capacitatea fizică şi psihică corespunzătoare, care o fac aptă pentru prestarea unei munci.

  În luna ianuarie a anului 2018 în evidenţa Serviciului Public de Asistenţă Socială Satu Mare se află un număr total de 23 de persoane apte de muncă din familiile beneficiare de ajutor social.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img