More


  CRIMA de sub stadionul ”Unio”. Ucisă în bătaie de concubin

  =


  O oribilă crimă a avut loc în noaptea de joi spre vineri într-o locuință improvizată de sub stadionul ”Unio”. O femeie în vârstă de 41 de ani fost pur și simplu ucisă în bătaie chiar de către concubinul ei. O perioadă de timp anchetatorii au luat în calculși viarianta unui infarct.

  Decesul, anunțat chiar de concubin

  În dimineața zilei de vineri, un bărbat care locuia într-o încăpere de sub tribunele stadionului ”Unio” își anunța vecinii că femeia cu care trăiește în concubinaj, în vârstă de 41 de ani, este moartă. Vecinii au alertat în scurt timp autoritățile, astfel că la fața locului au ajuns, în scurt timp, mai multe echipaje de poliție și criminaliștii.

  După primele investigații, trupul neînsuflețit al femeii prezenta urme de violență, iar bănuielile s-au îndreptat, imediat chiar spre concubinul acesteia, care a și fost reținut.

  Posibil infarct

  După ce cazul a fost preluat de procurori, s-a vehiculat la un moment dat și varianta unui posibil infarct. Femeia era cunoscută ca și o mare consumatoare de alcool. Ea, alături de soțul ei, băuse în noaptea cu pricina însemnate cantități de alcool, astfel că,în ciuda semnelor de violență de pe trupul ei, s-a mers, la un moment dat, și pe varianta unui infarct.

  Ucisă în bătaie

  Însă rezultatele autopsiei au relevat faptul că în acest caz este vorba despre o crimă. Mai exact este vorba despre lovituri cauzatoare de moarte.

  Cu alte cuvinte, concubinul femeii, care este principalul suspect în acest caz, se pare că și-ar fi bătut cocubina până ce a ucis-o. Anchetatorii, care l-au reținut pe bărbat, încearcă acum să afle care a fost cauza scandalului dintre cei doi care a dus la crimă. Cel mai probabil, cauza a fost consumul excesiv de alcool.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img