CRIMA de sub stadionul ”Unio”. Ucisă în bătaie de concubin


O oribilă crimă a avut loc în noaptea de joi spre vineri într-o locuință improvizată de sub stadionul ”Unio”. O femeie în vârstă de 41 de ani fost pur și simplu ucisă în bătaie chiar de către concubinul ei. O perioadă de timp anchetatorii au luat în calculși viarianta unui infarct.

Decesul, anunțat chiar de concubin

În dimineața zilei de vineri, un bărbat care locuia într-o încăpere de sub tribunele stadionului ”Unio” își anunța vecinii că femeia cu care trăiește în concubinaj, în vârstă de 41 de ani, este moartă. Vecinii au alertat în scurt timp autoritățile, astfel că la fața locului au ajuns, în scurt timp, mai multe echipaje de poliție și criminaliștii.

După primele investigații, trupul neînsuflețit al femeii prezenta urme de violență, iar bănuielile s-au îndreptat, imediat chiar spre concubinul acesteia, care a și fost reținut.

Posibil infarct

După ce cazul a fost preluat de procurori, s-a vehiculat la un moment dat și varianta unui posibil infarct. Femeia era cunoscută ca și o mare consumatoare de alcool. Ea, alături de soțul ei, băuse în noaptea cu pricina însemnate cantități de alcool, astfel că,în ciuda semnelor de violență de pe trupul ei, s-a mers, la un moment dat, și pe varianta unui infarct.

Ucisă în bătaie

Însă rezultatele autopsiei au relevat faptul că în acest caz este vorba despre o crimă. Mai exact este vorba despre lovituri cauzatoare de moarte.

Cu alte cuvinte, concubinul femeii, care este principalul suspect în acest caz, se pare că și-ar fi bătut cocubina până ce a ucis-o. Anchetatorii, care l-au reținut pe bărbat, încearcă acum să afle care a fost cauza scandalului dintre cei doi care a dus la crimă. Cel mai probabil, cauza a fost consumul excesiv de alcool.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Afacerea Masca!

Nu degeaba se zice că pe vreme de război și pandemie se fac cele mai babane afaceri. Bine, nu le face omul de rând,...

Resetarea presei, extremă urgență

Din clipa în care încrederea publicului în presă intră în declin, nu mai există, practic, șansa unui guvern de a se sprijini pe un...

Dezvoltarea orașului Livada și bunăstarea locuitorilor, obiectivul principal al conducerii orașului

Primele luni ale lui 2020 găsește primăria din Livada cu o activitate prolifică pe mai multe paliere, investițiile fiind complexe și menite să dezvolte...

Adrian Ștef: ”Voi cere ca subprefecții ALDE să-și prezinte demisia!”

Invitat joi seara în cadrul emisiunii Actualitatea sătmăreană de la Nord Vest TV, fostul președinte al Consiliului județean Satu Mare, Adrian Ștef a declarat...

Câinele Athos, spaima contrabandiștilor. O nouă captură

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni specifice desfăşurate în zona de competenţă, 1.000 pachete...