More


  Evenimente deosebite organizate de Primărie de Unirea Principatelor Române

  - Advertisement -


  Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural “G. M Zamfirescu” invită sătmărenii să participe la două evenimente cu totul deosebite, organizate cu prilejul aniversării a 159 de ani de la înfăptuirea Unirii Moldovei cu Ţara Românească.

  Simpozionul “Istoria Unității Naționale la Români” va avea loc marți, 23 ianuarie, de la ora 14.30, în sala Filarmonicii “Dinu Lipatti” și are ca invitați personalități de marcă a vieții universitare românești: Prof. Univ. Dr. Doru Radosav (Cluj Napoca), Conf. Univ. Dr. Ion Cârja (Cluj Napoca) și Cercetător Științific I. Dr. Claudiu Porumbăcean.

  Miercuri, 24 ianuarie, de la ora 16.00, la Filarmonica “Dinu Lipatti” va avea loc spectacolul susținut de Corul Adagio, Petrică Mureșan, Nicolae Mureșan, Adriana Irimieș (Cluj-Napoca) și Ansamblul Folcloric “Cununița”.
  Primăria Municipiului Satu Mare își propune să dea posibilitatea tinerei generații de a se educa în spiritul culturii de calitate, de a promova ideea unirii ca fiind un vis de secole al națiunii române, care este mai actual decât oricând.

  Intrarea la cele două evenimente este liberă!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img