More


  FOTOGALERIE. Vieți salvate de salvamontiștii sătmăreni în week-end. Unde și cum

  - Advertisement -

  Salvamontiștii sătmăreni au participat, la acest sfârșit de săptămână, la o acțiune de salvare a două persoane accidentate pe munte. Practic, viața celor doi a fost salvată de salvamontiștii sătmăreni.

  Împreună cu mai experimentații colegi salvatori montani de la ASM Baia Mare în a căror responsabilitate se găsește domeniul schiabil Șuior, salvatorii montani sămăreni au intervenit în două cazuri de accidente montane.

  Din fericire nu au fost cazuri grave, o luxație la încheietura mâinii și o leziune a genunchiului alcătuiesc bilanțul medical al weekend-ului trecut.

  În rest vreme bună, pârtie excelentă în prima parte a zilei și multă muncă pentru salvamontiști, prevenție, amenajarea și securizarea pâtiilor.

  Publicul sătmărean pasionat de schi, snowboard și munte are parte de zăpadă artificială bună, strat cca.50 cm, doua pârtii deschise 1 și 2, program zilnic telescaun 10 – 21 ….. și prieteni de nădejde… salvamontiștii SPJ Salvamont Satu Mare alături de colegii băimăreni !

  Pentru ceea ce fac salvamontiștii sătmăreni, merită cel puțin câte un LIKE pe facebook din partea noastră, a tuturor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img