More


  Opt sătmăreni pornesc în aventura vieții lor. Cu Dacia în deșert

  =

  Opt tineri sătmăreni vor porni, în scurt timp, în aventura vieții lor. Se vor îmbarca în două autoturusme, o Dacia 1300 și o Dacia 1310, și vor porni spre Deșertul Sahara. În aventura lor, intitulată sugestiv ”Cu Dacia în deșert”, temerarii aventurieri sătmăreni vor trecere prin Ungaria, Slovenia, Italia, Franța, Spania și Maroc.

  ”Urmează să pornim spre o aventură incredibilă cu Daciile noastre dragi. Două exemplare istorice, Dacia 1300 și 1310, vor străbate peste 10.000 de Kilometri în luna aprilie, pornind din Satu Mare cu destinație finală Deșertul Sahara! Traseul include următoarele țări: România, Ungaria, Slovenia, Italia, Franța, Spania și Maroc! Dacă totul va merge bine, ne vom întoarce cu ele pe roți!”, a spus inițiatorul acestei acțiuni, Ovidiu Pop.

  Ei vor porni la drum în luna aprilie a acestui an, iar acum se pregătesc cu tot ce este necesar și pun la punct mașinile.

  Tinerii sătmăreni au mai avut o aventură asemănătoare în vara anului 2016 când au făcut drumul de la Satu Mare la Londra, circa 2.400 de kilometri, într-o Dacia 1310 fără ca să aibă nicio problemă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img