More


  Posibil să nu fie crimă. Se așteaptă rezultatele autopsiei

  =

  O femeie în vârstă de 41 de ani a fost găsită decedată, azi dimineață, într-o locuință improvizată de sub tribunele stadionului ”Unio”. Din primele cercetări făcute de polițiști la fața locului, au apărut și primele concluzii.

  Se pare că polițiștii au găsit pe corpul femeii urme de violență care ar fi putut duce la decesul acesteia. Primul vizat era chiar concubinul femeii, cel care, de altfel, a și anunțat vecinii despre decesul femeii.

  După ce cazul a fost preluat de procurori, se pare că varianta unei crime nu mai prea stă în picioare. Cercetările efectuate de aceștia au relevat faptul că femeia era cunoscută ca o mare consumatoare de băuturi alcoolice.

  Chiar dacă nu este exclusă în totalitatea varianta unei crime, adică femeia să fi fost ucisă în bătaie de concubinul ei, cea mai plauzibilă moarte ce se poate desprinde din cercetările făcute de anchetatori ar fi infarctul.

  Adică femeia a băut aseară și în cursul nopții cantități impresionante de alcool iar spre dimineață este foarte posibil ca această să fi făcut infarct. Nu este eclusă nici o eventuală corecție din partea concubinului, dar din primele cercetări se pare că loviturile primite nu-i puteau cauza moartea.

  Cert este că în aceste momente are loc autopsia femeii la Morga Spitalului Județean. Se așteaptă rezultatele autopsiei pentru a vedea în ce direcție se va merge cu ancheta: crimă sau infarct.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img