More

    ȘOCANT. Romeo, eroul care a salvat viața tinerei face dezvăluri. Ce i-au spus medicii din București

    Romeo Kulcsar, eroul din județul Satu Mare care a salvat viața unei tinere după ce i-a donat circa 60% din ficat-ul său, face dezvăluri șocante. El spune că apa termală de sub orașul Tășnad a făcut posibilă salvarea vieții tinerei Anett. Acest lucru i-a fost spus chiar de medicii de la Spitalul Fundeni, acolo unde a avut loc operația celor doi.

    ”Mă simt obligat de conștiință să vă spun că, potrivit informațiilor oferite de către medicii specialiști cu care am colaborat în acest moment de cumpănă din viața mea, am aflat că analizele mele privind compatibilitatea realizării intervenției chirurgicale dificile se datorează și apelor termale din stațiunea Tășnad. Mi s-a spus că de aceea compatibilitatea mea s-a ridicat la un procent extrem de mare, mai exact de 60% în ceea ce privește lobul meu de ficat donat. Pentru aceasta, eu unul sunt de părere că autoritățile locale și județene ar trebui să înainteze demersuri astfel încât Tășnadul să devină o stațiune de interes național, nu doar local, cum este în prezent”, a declarat Romeo Kulcsar.

    Eroul sătmărean nu a uitat să le mulțumească tuturor celor care l-au sprijin în acest dificil demers prin care a reușit să salveze viața tinerei de 24 de ani.

    ”În cuvintele mele simple îmi exprim, în primul rând, sentimentele de mulțumire față de membrii familiei și profesorii care m-au educat, m-au format în micul și modestul oraș Tășnad. În al doilea rând, mulțumesc tuturor prietenilor, celor apropiați ori simple cunoștințe care au contribuit de asemenea la maturizarea mea poate mai devreme decât era necesar. Toate cuvintele sunt prea sărace să exprime emoțiile și satisfacțiile pe care le simt de când îmi adresați mesaje și mă promovați pe paginile de internet, în ziare și la diverse televiziuni. Vreau să știți că sunt un om simplu, dar, în același timp, matur, responsabil și mă bucur că sunt capabil să fac lucruri bune în sprijinul altor semeni. Nu în ultimul rând, mulțumesc tuturor celor care ați contribuit la formarea mea, între aceștia numărându-se și numeroși profesori, precum doamna profesoară și dirigintă Dorina Mitrașca, domnul profesor Dr Ionuț Pomian, Eugen Lateș și mulți alții. Vă mulțumesc cu o considerație aparte și vreau să știți că aștept cu foarte mare nerăbdare ziua revenirii mele pe meleagurile natale, acolo unde vă aflați Dumneavoastră, toți cei care într-un fel sau altul reușiți să mă faceți să mă simt un om împlinit! Vă iubesc și mulțumesc enorm! Cu sinceritate, al dumneavoastră tășnădean, Romeo Kulcsar!”, a mai declarat tânărul erou.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE