More  FOTO. Un șef de tren CURAJOS din Satu Mare. A prins CINCI MIGRANȚI

  - Advertisement -

  Un sătmărean șef de tren a dat dovadă de mult curaj mai ales după evenimentele din urmă cu câteva săptămâni când mai mulți migranți au făcut un scandal monstru pe un tren în care se aflau și sătmăreni. Acționând cu tact, sătmăreanul Cristian Podină, șef de tren pe trenul Oradea – Satu Mare a reușit să prindă și să predea autorităților nu mai puțin de cinci migranți.

  CRISTIAN PODINĂ – șef de tren

  Sătmăreanul a declarat pentru Gazeta de Nord Vest că cei cinci au urcat din gara Oradea pe trenu al cărui șef este. Aveau bilete până la Șilindru, o localitate din județul Bihor aflată la doar câțiva kilometri de granița cu Ungaria aflată într-o zonă împădurită.

  Cei cinci i s-au părut suspecți curajosului sătmărean, care a încercat să intre în vorbă cu ei. Așa și-a dat seama că nu vorbeau limba română și că sunt migranți, cel puțin după aspectul fizic.

  A procedat cu tact și cu multă diplomația încercând să evite producerea unui scandal în tren, deși unul dintre ei încercase să fure ceva din tren.

  Cristian podină a anunțat Poliția, care la rându său a anunțat Poliția de Frontieră. Cei cinci au fost predați Poliției de Frontieră în gara Diosig unde au fost legitimați. Așa s-a aflat că cei cinci erau migranți din zona țărilor arabe aflate în conflict, aveau drept de ședere în Oradea, dar nu aveau dreptul să părăsească acest municipiu.

  Cei cinci migranți au fost preluați de Poliția de frontieră iar cercetările în acest caz continuă.
  În altă ordine de idei, sătmăreanul Cristian Podină merită felicitat pentru actul de curaj, deși era singurul reprezentat al CFR-ului în tren, și a reușit să-i predea pe cei cinci migranți autorităților române.

  Mai mult ca sigur, aceștia ar fi încercat să treacă granița prin zona împădurită de la Șilindru.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare