More


  INVESTIȚII. Planuri MARI de VIITOR pentru UNICARM ale patronului VASILE LUCUȚ. Principalele OBIECTIVE

  - Advertisement -

  În ciuda crizei economice provocate de pandemia de coronavirus, patronul firmei Unicarm Satu Mare, Vasile Lucuț, are planuri mari în ceea ce privește compania pe care o conduce. Într-un interviu acordat Ziarului Financiar, patronul firmei Unicarm a declarat că are în vedere menținerea liniei de dezvoltare din ultimii ani și să mai deschidă încă 10-15 magazine noi.

  Unicarm, unul dintre cei mai mari producători de carne, are un buget de investiţii de 8 milioane de lei în 2020:

  ”Pentru noi este o provocare să reuşim în acest an să menţinem linia de dezvoltare din ultimii ani, respectiv cifra de afaceri de circa 660 mil. lei, să menţinem productivitatea şi rentabilitatea la acelaşi nivel, să asigurăm un volum de investiţii comparabil în reţeaua de magazine Unicarm”, a declarat patronul firmei Unicarm, Vasile Lucuț, pentru Ziarul Financiar.

  Unicarm, cea mai mare companie antre­pre­norială din Satu Mare, controlată românul Vasile Lucuţ, şi unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa cărnii, a terminat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 667 mil. lei, în uşoară creştere faţă de 2018, când a avut venituri de 664 mil. lei şi îşi propune să investească în acest an 8 mil. lei în dezvoltarea businessului, în pofida provocărilor aduse de pan­demia de COVID-19.

  Compania îşi propune să mai deschidă 10-15 magazine noi în acest an şi să ajungă la un număr de 2.935 de angajaţi.

  „Vrem să deschidem circa 10-15 ma­gazine noi şi să modernizăm ma­gazinele existente, dar şi ferma de bovine“, mai spune Vasile Lucuţ, citat de Ziarul Financiar.   ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img