More


  POZIȚIE. PSD Satu Mare se DELIMITEAZĂ de acțiunile lui Grigore Ghere: „Acționează strict în nume personal!”

  =

  PSD Satu Mare se delimitează de acțiunile și plângerile făcute de consilierul local PSD Bixad, Grigore Ghere cu privire la plângerile făcute în instanță împotriva Consiliului Local Satu Mare cu privire la contractarea unui credit pentru construirea celui de-al treilea pod.

  ”Având în vedere acțiunile și plângerile depuse la diverse instituții de către consilierul local PSD Bixad, Grigore Ghere, împotriva hotărârii consiliului local Satu Mare de aprobare a creditului care va asigura partea de cofinanțare a municipalității sătmărene pentru realizarea podului peste Someș care va lega str. Ștrandului de cartierul Micro 17, organizația județeană PSD Satu Mare se delimitează total de aceste acțiuni și aduce la cunoștința opiniei publice faptul că domnul Ghere acționează strict în nume personal și probabil în interes personal în această privință.

  PSD Satu Mare a susținut de la bun început și susține în continuare realizarea acestei investiții atât de importantă pentru municipiul Satu Mare a cărei finanțare a fost aprobată de altfel în timpul guvernării PSD cu sprijinul tuturor membrilor PSD Satu Mare aflați în acel moment în funcții de decizie”, se arată într-un comunicat al PSD Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img