More


  Conducerea Spitalului Județean face precizări în legătură cu aglomerația de la Centru de Vaccinare de la Policlinica Veche

  =

  În ultimele ore s-a înregistrat un număr mare de persoane (290 în cursul zilei de miercuri, 17 martie), care au fost programate și care s-au prezentat pentru administrarea vaccinului anti COVID-19 la centrul amenajat în incinta Ambulatoriului de Specialitate al SJU Satu Mare (Policlinica Veche). Acest fapt a dus la creșterea timpului de așteptare și implicit la creare unor stări de agitație, de nemulțumire în rândul celor care au fost programați pentru vaccinare.

  Legat de acest aspect, conducerea SJU Satu Mare ține să facă unele precizări și, în același timp, adresează unele rugăminți sătmărenilor programați pentru administrarea vaccinului.
  Sistemul de programare nu aparține Spitalului Județean Satu Mare fiind gestionat de alte entități.
  ”Rugăm persoanele programate să respecte ora indicată de operatori. În felul acesta se poate evita aglomerația de le centru de vaccinare și se pot reduce timpii de așteptare.
  În cazul aparției unor suprapuneri, al aglomerării, al creșterii timpilor de așteptare, vă rugăm să dați dovadă de răbdare, de înțelegere. Personalul medical care deservește centrul amenajat în incinta Ambulatoriului va face toate eforturile și va vaccina toate persoanele programate prezente.
  Menționăm că după administrarea vaccinului fiecare persoană trebuie să rămână în incinta centrului, sub supraveghere medicală, minimum 15 minute.
  Având în vedere cele de mai sus, faptul că numărul celor programați depășește capacitatea de operare, orarul centrului va fi prelungit până la vaccinarea tuturor celor care au fost programați.
  Totodată, Spitalul Județean vă anunță că a suplimentat personalul medical care deservește centrul de vaccinare care funcționează în incinta Ambulatoriului de Specialitate”, se arată într-o informare făcută de conducerea Spitalului județean Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img