More


  Florin Fabian după retrogradarea dramatică cu Recea :”Fotbalul e nedrept, uneori!”

  - Advertisement -

  Echipa Unirea Slobozia s-a salvat de la retrogradare dupa ce a invins pe teren propriu pe Fotbal Comuna Recea din Maramures, cu 3-0.

  In tur, Comuna Recea, echipa antrenată de sătmăreanul Florin Fabian  se impusese cu 2-0 si era favorita la ramanerea in al doilea esalon.

  Unirea Slobozia a deschis scorul dupa pauza, in minutul 53, prin Christ Nkama Afalna.

  Golul de 2-0 a fost marcat de Gabriel Lazar, cu sapte minute inaintea timpului regulamentar de joc.

  Formatia din Slobozia a dat lovitura in al treilea minut suplimentar prin Marius Florian Ciobanu-Vanghele.

  Mijlocasul gazdelor a intors doi adversari si a sutat printre picioarele portarului Railean.

  Un gol care o pastreaza pe Unirea Slobozia in Liga 2.

  Fotbal Comuna Recea revine dupa un sezon in al treilea esalon, alaturi de alte doua formatii care promovasera sezonul precedent, CSM Slatina si Aerostar Bacau.

  ”Fotbalul e nedrept uneori. O echipă cu un punctaj net superior și totodată cea mai ofensivă echipă a ligii a 2-a a fost “decimată” la Slobozia, într-un climat total nesportiv, pe care personal nu l-am întâlnit în cei aproape 40 de ani de fotbal, fapt care demonstrează că suntem departe de fotbalul civilizat. Am construit o echipă tânără și curată, care a jucat un fotbal fantastic pentru acest nivel, în condiții extrem de dificile. Mulțumesc tuturor jucătorilor echipei ACS MARAMUREȘ RECEA pentru clipele minunate pe care le-au creat în acest an, și le doresc mult succes în cariera lor de fotbaliști. Sunt sigur că fotbalul îi va răsplăti. Mulțumesc stafului pentru sprijinul oferit. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în această perioadă!

  Dar, FOTBALUL ȘI VIAȚA MERG ÎNAINTE!” a fost mesajul lui Florin Fabian pe pagina personal de facebook imediat după ce ACS Recea a pierdut dramatic, 0-3 la Slobozia și a retrogradat în Liga a 3-a.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img