More

    IPOTEZĂ ȘOC!!! Tatăl VIOLATOR este SUSPECT PRINCIPAL în cazul CRIMEI în care a fost UCISĂ actrița DORGAI

    Ipoteză șoc. Tatăl violator și incestuos, care și-a abuzat de zeci de ori fiica naturală și minoră, este și suspect principal în cazul crimei în urma căreia actrița Gabriela Dorgai a fost ucisă pe malul Someșului, crimă înfăptuită în toamna anului 2014.

    În timpul cercetărilor făcute în cazul violului și incestului săvârșit cu propria sa fiică, polițiștii sătmăreni au remarcat asemănărea dintre tatăl violator și incestuos și portretul robot întocmit de unii martori după săvârșirea crimei.

    Mai mult decât atât, în perioada respectivă, bărbatul lucra ca agent de pază, dar la scurt timp după ce actrița Gabriela Dorgai a fost ucisă pe malul Someșului, acesta și-a dat demisia și a plecat în străinătate, unde a stat mai mulți ani.

    În altă ordine de idei, conform informațiilor Gazetei de Nord Vest, aflat acum în arestul poliției pentru viol și incest, devenit acum principalul suspect în cazul uciderii Gabriela Dorgai, bărbatul face presiuni asupra soției sale să o convingă pe fiica sa să-și își retragă plângerea altfel va sta 18 ani în închisoare. Deși pentru incest și pentru viol nu se stă atât de mult în închisoare.

    Cert este că, potrivit informațiilor Gazetei de Nord Vest, bărbatului i s-au prelevat probe pentru stabilirea ADN-ului. Se știe că polițiștii au ADN-ul suspectului de crimă după ce au prelevat probe de sub unghiile victimei.

    Acum se așteaptă rezultatele probelor prelevate de la bărbat pentru stabilirea ADN-ului.

    NOTĂ. Gazeta de Nord Vest nu acuză pe nimeni de nimic. Gazeta de Nord Vest, în baza unor informații primite pe surse, redă situația reală din acest moment și anume că polițiștii lucrează la un nou suspect în cazul uciderii actriței Gabriela Dorgai.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE