Dacă tot am dat-o pe sănătate și monden săptămâna asta, iată că acum rămân în aceeași sferă! Adică îmbin mondenul cu sănătatea mea …psihică!Hai că m-am dat dracu zic când citesc știrea! Ce am, nu m-ai văd bine, trebuie să merg la oftalmolog? Sunt gata să îmi pice și cele două plombe de la purtător!Mai deschid o dată netul. Na, că nu sunt nici orb, nici fără plombe …văd bine! Oana Zăvoranu și-a anunțat intenția de a candida la președinția României în 2024! În vârstă de 48 de ani, s-a retras perioada aceasta din spațiul public, însă este la fel de activă în spațiul virtual, unde își ține la curent admiratorii cu ceea ce face. A fost prezentatoare tv, jurnalistă, femeie de afaceri, actriță, cântăreață. Recent, a răspuns unor întrebări venite din partea fanilor. Oana Zăvoranu a anunțat că pe baza unor mesaje de încurajare venite de la fani s-a decis să candideze la alegerile prezidențiale din 2024. “ Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt prea mulți oameni care mă roagă să fac asta. Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta.(…) Nu e o glumă. Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider și este evident că au și de ce. Eu am demonstrat că pot!”, a declarat Oana Zăvoranu, potrivit Wowbiz.
Mai mult, Oana vrea să scrie o carte despre viața ei și spune că anul următor, în toamnă, toată lumea o va putea citi. „Este un vis mai vechi de-al meu. Coincidența este că am vorbit cu cineva chiar azi despre proiectul ăsta… Așa că eu zic că tot în toamnă o să fie lansată pentru voi toți”, a mai dezvăluit Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram. Strategia e bună, anul viitor la sfârșit ca să rămână întipărită în memoria omului. Mai mult, fosta actriță susține că în anul 2024 nu va sta pe gânduri și va candida pentru funcția de președinte al României și dă și cu nucleara și sare la gâtul lui Iohannis .”Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt mult prea mulți oameni care mă roagă să fac asta. Dacă ”Dl Latex” a făcut-o, eu pot fi mult mai bună și pregătită să conduc cu cap și c**** țara asta”, a mai spus bruneta pe pagina sa de Instagram, acolo unde mereu e foarte activă.
Să continui în limbajul distinsei doamne , băi, nene, acuma eu nu sunt nici misogin și nici nu am ceva cu persoana, așa fie vorba între noi chiar îi pe placul meu: botox, silicoane, buze, fund, dar de aici până la președinte îi cale lungă! Acuma nu vreau să zică lumea că mă ocup de găinării și am stat așa mult să mă gândesc merită băgată știrea asta în seamă ?Acum când ministrul Învățământului vrea să scoată tezele, România încearcă să securizeze gazele din Marea Neagră și face un împrumut de sute de milioane de euro pentru a cumpăra participația Exxon. Dar să știți că merită! Repet, nu am nimic cu distinsa doamnă. Dar acuma zău așa chiar oricine crede că poate conduce țara asta? Chiar funcția numărul 1 în statul român a ajuns așa ceva subiect de bășcălie? Noi chiar nu mai respectăm funcția asta? Sau chiar așa oameni am avut în această funcție încât oricine crede că poate fi mai bun decât cei care ne-au condus țara după ‘90? Sigur că noi avem un dar deosebit de a ne bate joc de conducătorii noștri, dar chiar așa? Și dintr-o dată mi s-a părut cea mai importantă știre a zilei! Vreau eu o țară pentru copiii mei unde Zăvoranca să fie președinte? Acuma sunt curios cine doamne va profita de acest anunț și dacă vreun partid va băga în seamă declarația focoasei brunete. Că așa după tipare și trendul mondial pare că s-ar potrivi perfect. Femeie, actriță, persoană publică, șantajabilă!
Așa că acest material ar trebui să ne pună bine pe gânduri , să ne facă să gândim în viitor, un viitor al țării noastre, al nostru și cel mai important al copiilor noștri și la viitoarele alegeri să deschidem bine ochii, să alegem bine, că parcă ne-am săturat să alegem o imagine care dă bine, dar care efectiv este în opoziție cu ce vrea să arate.
Atenție la Lupul în blană de oaie!

Răzvan Govor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here