More


  FALSURI depsitate la PETEA

  - Advertisement -

  În data de 29 martie a.c., în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, pe sensul de ieşire din țară, s-a prezentat o femeie în vârstă de 34 de ani, având cetăţenie maghiară. Aceasta conducea un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Franţa.

  Cu ocazia formalităţilor pentru ieşirea din România, la verificări, polițiștii de frontieră au constatat că plăcuţele cu numerele de înmatriculare au expirat la finele anului trecut. Drept urmare nu s-a permis continuarea călătoriei decât după ce conducătoarea auto a ales transportarea autoturismului la destinaţie pe un trailer.

  În cauză, a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

  În data de 26 martie a.c., în jurul orei 17.30, în PTF Petea s-a prezentat pentru a ieşi din ţara noastră un cetăţean român, în vârstă de 22 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în Polonia.

  La controlul de frontieră s-a constatat că înscrisurile care atestă valabilitatea ITP sunt false. Acum tânărul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img