More


  PERCHEZIȚII la Primăria Satu Mare. FRAUDE cu FONDURI EUROPENE

  - Advertisement -

  Mascații și procurorii DNA au efectuat, în cursul zilei de marți, o serie de percheziții la sediul Primăriei municipiului Satu Mare. Procurorii fac cercetări în ceea ce privește fraudarea unor fonduri europene.

  Ca răspuns la solicitări formulate de reprezentanți ai mass media, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

  ”Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Oradea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate corupției și de fraudare a fondurilor europene comise în perioada 2020-2021.

  În cursul zilei de 22 martie 2022, ca urmare a obținerii autorizării legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții la sediul unei instituții publice din municipiul Satu Mare.

  În cauză procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție.

  Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img