More


  PERMISE FALSE depistate la UCRAINENI în vama Petea

  - Advertisement -

  În data de 29 martie a.c., în jurul orei 22.00, punct de trecere a frontierei Petea, s-a prezentat pentru a intra în România un cetăţean român în vârstă de 33 de ani, conducând un autoturism marca BMW X5, înmatriculat în Ucraina. La controlul de frontieră s-a constatat că permisul de conducere prezentat de către cel aflat la volan nu este un document autentic.

  De fapt, bărbatul, cetăţean român, domiciliat în Ucraina, dar cu reşedinţa în Germania, este posesor de permis de conducere. Însă la un moment dat şi-a pierdut documentul şi, după cum a declarat, fiindcă nu mai avea timp la dispoziţie pentru a solicita autorităţilor în drept eliberarea unui nou permis, a apelat la o cunoştinţă din Cermăuţi care, în schimbul sumei de 150 de euro, i-a procurat un document, cu toate datele sale, dar fără a fi unul autentic.

  În cauză, a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale punere în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

  În data de 28 martie a.c., în jurul orei 16.00, în PTF Petea s-a prezentat pentru a ieşi din ţara noastră un cetăţean ucrainean în vârstă de 45 de ani. Acesta conducea un autovehicul marca Volkswagen Crafter, înmatriculat în Ucraina.

  Cu ocazia verificărilor, colegii noştri au constatat că permisul de conducere prezentat la control – eliberat de către autorităţile ucrainene – nu este unul autentic.

  În cauză, a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals.

  În data de 27 martie a.c., în jurul orei 13.30, în PTF Petea s-a prezentat pentru a ieşi din ţara noastră un bărbat în vârstă de 54 de ani, cetăţean american. Acesta conducea un autovehicul marca Mercedes Vito, înmatriculat în România. Cu ocazia verificărilor, colegii noştri au constatat că bărbatul deţine un permis de conducere eliberat de autorităţile din Florida, fără a putea prezenta şi un permis de conducere internaţional care să-i dea dreptul de a şofa pe drumurile publice din România.

  În cauză, a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img