Ca în fiecare an, la data de 19 martie se celebrează Ziua pașaportului românesc. .

”Cu ocazia celebrării Zilei Pașaportului Românesc, dorim tuturor cetățenilor să se bucure în siguranță de posibilitățile nelimitate pe care acest document de călătorie le oferă. În aceste momente aniversare, mulțumirile noastre se îndreaptă către instituțiile colaboratoare, cu sprijinul cărora desfășurăm un serviciu public eficient și performant, dar mai ales către cetățeni pentru încrederea acordată, cetățeni pe care îi asigurăm, în continuare, că vom menține aceleași înalte standarde de calitate oferite. La mulți ani pașaportului românesc!” – este mesajul prefectului Roca Radu.
Astăzi, mai mult decât oricând, cetățenii se bazează pe calitatea și excelența serviciilor publice oferite de sistemul de pașapoarte, servicii pe care împreună am reușit să le oferim acestora cu eforturi susținute.
Prefectul Radu Roca adresează mulțumiri tuturor lucrătorilor din cadrul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Satu Mare pentru eforturile remarcabile depuse în această perioadă.
INFO – Până la data de 01.04.2022, programul Serviciului Comunitar de Pașapoarte Satu Mare rămâne prelungit, respectiv de luni până vineri între orele 08,00 – 20,00 și sâmbăta între orele 08,00 – 12,00.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here