More


  Campionatul Mondial de Snooker

  - Advertisement -

     Campionatul Mondial de Snooker 2022 (a 45-a ediție de la Crucible) a pornit sâmbătă. Se anunță o bătălie epică, Ronnie O’Sullivan, John Higgins, Neil Robertson, Judd Trump, Mark Selby și Kyren Wilson visând toți să plece acasă cu trofeul după cele două săptămâni și două zile de competiție.

     Campion en titre, Selby, și-a onorat titlul cu prima victorie în primul tur (șaisprezecimi), 10 – 7, în chiar prima zi a competiției. În cea de-a doua zi s-a produs și prima mare surpriză. Galezul de 20 de ani Jackson Page, debutant la campionatul mondial, a trecut de mult mai titratul B. Wawkins cu un 10 – 7 destul de clar. Tot în a doua zi a competiției s-a mai produs o surpriză, mai ales prin proporțiile scorului, finalistul de anul trecut (15 – 18 cu Selby), S. Murphy a trebuit să se recunoască învins de către eternul său adversar S. Maguire (10 – 3).

     Tot duminică s-au mai încheiat două partide favoriții câștigând fără probleme: Favoritul din totdeauna al publicului de pe întreg globul, R. O’Sullivan  10 – 5 cu D. Gilbert și noua stea a snooker-ului chinezesc Z. Xintong, 10 – 2 cu J.R. Clarke.

     Luni  alte trei partide și-au desemnat câștigătorii, de data aceasta fără surprize: M. Williams – M. White 10 – 3; McGill – Highfeld 10 – 7 și M. Allen – S. Donaldson 10 – 6.

  Astăzi, până la ora la care scriu aceste rânduri s-a mai încheiat partida N. Robertson – A. Hugill cu scorul de 10 – 5. Revin cu ultimul rezultat al zilei dintre Bingham și Haotian. Deocamdată conduce Bingham cu 7 – 3. Partida Yan – Wakelin se va încheia probabil după miezul nopții. La întrerupere conduce Yan cu 5 – 4. Bingham a reușit să trecă de Hugill cu 10 – 5.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img