More

    PERFORMANȚĂ. Colegiul Național „Mihai Eminescu” Satu Mare este la înălțime, și în acest an, la olimpiadele și concursurile școlare organizate!

    Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Satu Mare manifestă o atitudine activă în învățare, de adaptare continuă la cerințele societății și de atingere a excelenței în educație. Colegiul a avut, mereu, rezultate excelente la olimpiade și concursuri școlare, evidențiind dedicarea dascălilor și implicarea elevilor. Rezultatele remarcabile din acest an, de la olimpiade, demonstrează, încă o dată, acest aspect, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” situându-se pe primul loc în județul Satu Mare.

    După desfășurarea etapelor județene ale olimpiadelor și concursurilor școlare, palmaresul Colegiului Național “Mihai Eminescu” din Satu Mare se prezintă astfel:

    Premiul I: 36 elevi

    Premiul II: 37 elevi

    Premiul III: 33 elevi

    Mențiuni: 51 elevi.

    Numărul elevilor calificați la etapa națională: 42

    Numărul elevilor calificați la etapa internațională (Olimpiada de Lingvistică): 1 elev.

    Participări la concursuri:

    Total premii și mențiuni la faza regională/națională: 77

    Numărul elevilor calificați la faza internațională: 15.

    Ținând cont de protecția datelor cu caracter personal nu vom publica numele elevilor și profesorilor!

    Pregătirea la nivel de performanță presupune ore nesfârșite de studiu temeinic”

    Doamna prof. dr. Natalia Manuela Boloș, directorul Colegiului Național “Mihai Eminescu” din Satu Mare a declarat pentru cotidianul nostru: “După doi ani de pauză, în care nu s-au organizat olimpiade și concursuri școlare, elevii noștri au participat anul acesta la toate olimpiadele și concursurile organizate, care fac parte din Calendarul Activităților Educative Naționale, publicat de Ministerul Educației. Avem copii inteligenți, deosebiți, capabili de performanță, care au demonstrat că nivelul pregătirii lor este excelent.

    Rezultatele nu s-au lăsat așteptate, ei calificându-se la etapele naționale și internaționale ale olimpiadelor! În lunile februarie și martie ale anului 2022 au avut loc etapele județene, iar în aprilie și mai se vor desfășura etapele naționale și internaționale.

    Pentru a obține locul I pe județ, un elev, coordonat de profesorul său, trebuie să muncească foarte mult. Pregătirea la nivel de performanță presupune ore nesfârșite de studiu temeinic. Elevii noștri, alături de colegii mei minunați, au demonstrat că la Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Satu Mare se face performanță la toate disciplinele, că pregătirea este la nivel de excelență, iar la finalizarea studiilor, absolvenții noștri pot accesa universități de elită din țară și din străinătate.

    Îi felicit, din suflet, pe elevi, pe părinții lor, precum și pe profesorii care i-au pregătit, dorindu-le mult succes, elevilor, la etapele naționale!”

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE