CSM Satu Mare a obținut o victorie norocoasă sâmbătă în play-out-ul ligii a 3-a a seriei a 10-a.

Trupa lui Csik s-a impus cu 2-1 în fața celor de la Progresul Șomcuta Mare după un meci în care oaspetii au ratat cele mai mari ocazii, iar trupa lui Csik a dat dovadă de pragmatism.
Echipa sătmăreană a deschis scorul în minutul 19 când Toni Kanaloş a trimis balonul în plasă cu un şut din vole expediat din colţul careului de 6 metri. Oaspeţii au egalat în minutul 26 din penalty. Răzvan Prodan l-a faultat în interiorul careului pe Bârle, iar lovitura de la 11 metri a fost transformată de Lihet.

Primul sfert de după pauză a aparţinut sătmărenilor care au şi reuşit să marcheze în minutul 59. Zsiga a centrat de pe partea stângă iar Kevin Barth, aflat la 12-13 metri de poarta oaspeţilor, a pus latul şi a a trimis balonul în poartă. Pe final oaspeţii au forţat egalarea dar Anca a fost la post în două rânduri, sau atacanţii lor nu au nimerit poarta.
Interesant e că Barth merita un cartonaș roșu în partea a doua a reprizei secunde doar că mijlocașul sătmărean a văzut doar galbenul…

CSM Satu Mare e ca și salvată de la retrogradare după această victorie, trupa lui Csik fiind la 10 puncte distanță de poziţia de retrogradare.

CSM Satu Mare: Anca – Dobrai, Prodan, Mureşan, Vădan, Vajda, Schwarckopf, Bura, Barth, Cădar, Kanaloş/Ziman, Bonea, Zsiga, Zamfir, Paşca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here