More


  Csehi Arpad jr. și-a câștigat categoria, cu mâna ruptă!

  - Advertisement -

  La sfârșitul săptămânii trecute am avut parte de un turneu de judo de excepție la sala LPS Ecaterina Both. Competiția organizată de Judo Masters a adunat la start 515 concurenți printre ei în mod firesc și judoka de la cluburile sătmărene.

  De la grupa de judo de la CSM Satu Mare, pregătită de Gergely Attila au participat zece sportivi din care șapte au urcat pe podium. Iar doi dintre ei și-au câștigat categoriile lor de vârstă și greutate.

  Remarcabilă e povestea lui Csehi Arpad jr. Fiul fostului președinte al Consiliului județean a câștigat la U12- cat 44 kg după ce în primul duel a suferit o fractură la mâna dreaptă.

  ”Nu a simțit dureri după primul meci și a continuat. A câștigat finala și abia după ce a ajuns acasă i s-a umflat mâna. Va sta cu mâna imobilizată trei săptămâni. Merită toate felicitările pentru ce a reușit” ne-a mărturisit antrenorul Gergely Attila. Acesta a mai amintit și performanța sportivei Maita Clipa care după opt luni de judo a câștigat medalia de aur la Satu Mare și mai are deja în palmares două medalii de argint la Miercurea Ciuc și Baia Mare.
  ”Toți sportivii merită felicitări după acest concurs reușit” a încheiat Gergely Attila.

  Grupa de vârstă U 12
  Locul 1 : Maita Clipa (-52 kg), Árpád Csehi Jr. (44 kg),
  locul 3 : Malanca Maverick (60 kg)
  loc 5: Dragos Pascu 34 kg

  U 14
  Locul 2 : Kevin Grebúr (50 kg)
  Locul 3 : Vivien Rozsályi (57 kg)
  Locul 5: Jeromos Álmos 55 kg Haosi Anna 48 kg loc

  U 16
  Locul 1 : Ingrid Katócz (70 kg)
  Locul 3 : Gábor Gabi (66 kg)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img