More


  Gențile stylish pentru bărbați – la ce să fii atent atunci când îți cumperi o geantă?

  - Advertisement -

  Bărbații simt, uneori,  că femeile au prea multe genți, fără să ia în calcul că aceste accesorii sunt potrivite și pentru ei. Gențile, în diferite tipuri, vor face ca și ținutele domnilor să fie mai elegante și mai interesante, în timp ce sporesc funcționalitatea unei ținute, adăugând spații de depozitare.

  Pot purta o geanta de piele care se atârnă pe umăr?

  Desigur. Poți alege o geantă de piele pentru bărbați care se agață pe umăr. Cele mai multe modele se află la mijlocul drumului dintre o servietă și un rucsac, fiind ideale inclusiv pentru ținutele formale. O astfel de geantă este încăpătoare pentru a depozita hainele pentru sală, un hard disk sau alte accesorii care să vină cu tine la muncă sau la plimbare. De asemenea, este suficient de elegantă pentru un stil street style și poate fi folosită inclusiv la muncă, în ținutele ceva mai pretențioase.

  O geantă de laptop se va transforma în accesoriu în ținuta mea?

  Desigur, gențile pentru laptop se vor transforma în accesorii pentru orice ținută atunci când sunt alese corect. Prin urmare, dacă te gândești că este suficient să cumperi o geantă pentru laptop, așa cum sunt cele de la https://www.epantofi.ro/accesorii/articole-din-piele/genti-pentru-laptopuri.html,  pe care să o porți până se strică, este greșit. Ar trebui să ai mai multe astfel de genți care să se combine și cu ținutele pe care le porți, pentru a arăta mereu bine.

  Știai că și servietele sunt genți fashion care completează ținutele?

  Cu siguranță ai una sau mai multe serviete pe care le porți la diverse ținute. O servietă, un ziar și o pipă sunt combinațiile pe care le vezi de obicei pe toate revistele de fashion, la care se adaugă de multe ori și o umbrelă. Desigur, într-o astfel de combinație, modelul poate părea destul de demodat, însă în realitate nu e chiar așa.

  O servietă este cel mai de încredere prieten al muncitorilor din orașe. Este un obiect smart, practic și dacă cumperi un produs bun, nu are niciun motiv să nu reziste o viață. În plus, nimic nu se compară cu acea aură James Bond pe care ți-o oferă o servietă de lucru.

  Happy hipster businessman with laptop bag standing by the river in London, holding onto a railing.

  Genție sport în ținute casual?

  Indiferent dacă ești un sportiv cu experiență sau doar mergi din când în când la sală, respectiv vrei să obții cele mai interesante ținute din piese sport, o astfel de geantă este o soluție optimă pentru tine. O astfel de geantă sport, va fi cu siguranță o piesă pe care o vei putea integra în mai multe ținute.

  Uneori, poți lua geanta sport cu tine la serviciu atunci când vrei să duci cât mai multe obiecte la muncă sau când știi că ai de făcut mai multe cumpărături când te întorci acasă. O astfel de geantă pentru bărbați este foarte încăpătoare și vei obține doar avantaje atunci când o iei cu tine.

  Ține cont însă de faptul că nu se va potrivi deloc la costume elegante, caz în care servieta de piele este mult mai potrivită.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img