More


  Permise de conducere false, descoperite la controlul de frontieră

  - Advertisement -

  Marţi, 21 iunie a.c., în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pe sensul de ieșire din România, un  cetăţean român, în vârstă de 26 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Crafter, înmatriculat în Ucraina.

  La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, la solicitarea lucrătorilor noștri, bărbatul a prezentat şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor ucrainene.

  Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit că permisul de conducere prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals.

  Poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale și conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deține permis de conducere.

  În cursul nopţii trecute, în jurul orei 00.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pe sensul de intrare în România, un  cetăţean ucrainean, în vârstă de 21 de ani, conducând un autocamion marca DAF, înmatriculat în Ucraina.

  La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, la solicitarea lucrătorilor noștri, bărbatul a prezentat şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor ucrainene.

  În urma verificărilor efectuate de către colegii noştri, s-a stabilit că permisul de conducere prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals.

  Şi în acest caz, poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deține permis de conducere.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img