More


  StreetMusic Festival, un real succes și de această dată!

  - Advertisement -

  Între 1-3 iulie a avut loc StreetMusic Festival în orașul nostru, în cadrul căruia sătmărenii s-au adunat, cu mic, cu mare, pentru a asista la o atmosferă de nedescris în cuvinte! Artiști de talie internațională s-au adunat, în funcție de programul stabilit, la diverse locații din oraș, unele dintre acestea fiind pasajul Corneliu Coposu, Muzeul de Artă, fântâna proaspăt reabilitată și Biblioteca Județeană.

  Street Music Festival este un eveniment al producțiilor artistice variate. Alături de cei mai speciali muzicieni stradali și artiști vizuali, cei mai buni DJ au întreținut atmosfera pe durata evenimentului la Muzeul de Artă!
  “Sunt foarte foarte nerăbdător! Temperatura de aici este fantastică!” a declarat Matteo, un artist din Italia.
  Cel care a atras atenția, mai ales celor mici, a fost Eppai, venit tocmai din Tokyo! Acesta a uimit publicul prin prestația sa cu multiple instrumente muzicale, jocuri și interacțiunea pe care a avut-o cu micuții doritori să i se alăture.
  Ediția din acest an a fost una mai specială, sătmărenii putând să-și voteze artistul preferat pe rețelele de socializare, pentru ca acesta să plece acasă cu un trofeu special.
  StreetMusic Festival a uimit, cu siguranță, publicul prezent din acest an și va continua să facă acest lucru și în edițiile următoare!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img