More


  Transfer. Adrian Rus a ajuns în Serie B, la Pisa!

  - Advertisement -

  Sătmăreanul Adrian Rus (26 de ani), fundașul echipei naționale, a semnat în cursul zilei de joi contractul cu Pisa, formația care evoluează în Serie B.

  Fotbalistul a fost însoțit în Italia, la semnarea contractului, de impresarul său, Giovanni Becali. Fundașul sătmărean spune că tentația de a evolua în Italia a fost elementul decisiv în transferul său la Pisa.

  Rus crede că perioada petrecută în Ungaria a fost una decisivă pentru cariera sa și l-a ajutat la maturizarea ca fotbalist.

  “Am petrecut trei ani care au contat enorm la Fehervar. Aici m-am maturizat ca fotbalist, aici m-am adaptat fotbalului profesionist de nivel european. Și, din tricoul lui Fehervar, în urma evoluțiilor mele, am fost convocat și am jucat prima oară și pentru echipa națională de seniori. Așadar le mulțumesc tuturor de la Fehervar!

  Pentru încredere și pentru înțelegerea de care au dat dovadă acum, când am o oportunitate specială. Am ales să dau curs ofertei de la Pisa pentru că e momentul să trec într-o nouă etapă și să explorez și un alt fotbal. Iar fotbalul italian e la cel mai înalt nivel.

  Am jucat în România și Ungaria, acum trebuie să demonstrez că pot face față și în cel italian. Am auzit lucruri excelente despre Pisa, am vorbit și cu coechipierul meu de la națională, Marius Marin”, a spus Adrian Rus, conform Playsport.

  Adrian Rus a jucat ultimul meci pentru Fehervar în meciul de Conference League când a și înscris pentru 2-1 în duelul cu azerii de la Gabala, scor final 4-1. Adi Rus nu a mai jucat în partida retur unde pentru MOL Fehervar a fost titular Claudiu Bumba.

  Giovanni Becali a anunțat că Adrian Rus a semnat un contract valabil pe următoarele patru sezoane cu formația italiană.

  ”A semnat un contract pe o durată de patru ani”, a declarat Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

  Aceeași sursă precizează faptul că fotbalistul român va încasa un salariu de 450.000 de euro pe sezon la care se vor adăuga, însă, și bonusurile care pot ajunge la 50.000 de euro.
  Italienii au plătit celor de la Fehervar suma de un milion de euro în schimbul lui Adrian Rus.
  Interesant e că de serviciile lui Adrian Rus s-a interesat și campioana Poloniei, Lech Poznan doar că până la urmă sătmăreanul a ales Italia.

  900.000 de euro este cota de piață a lui Adrian Rus.

  De 14 ori a fost convocat Adrian Rus la echipa națională a României.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img