More  Liga a 3-a: Prima înfrângere pentru trupa lui Csik! Gloria Bistrița- CSM Satu Mare 1-0! ( galerie foto)

  După patru victorii consecutive în primele patru etape ale Ligii a 3-a, CSM Satu Mare a suferit vineri la Bistrița prima înfrângere. Elevii lui Csik au pierdut la limită, 0-1 derby-ul cu Gloria după un meci pe care sătmărenii l-au început slab și în care s-au trezit abia pe final. De altfel jocul a început practic de la 0-1 , gazdele deschizând scorul în minutul 2 după o replică târzie a fundașilor noștri.

  Din păcate galben albaștrii n-au avut replică iar prima lor ocazie a venit abia în minutul 85, centrare Zsiga și cap Bura respins de portarul bistrițean…Prea puțin pentru a spera la măcar un punct într-un meci jucat împotriva unei contracandidate la promovare….

  Filmul jocului…

  În minutul 2 după o acțiune frapidă  , Georgescu lăsat prea liber în banda dreaptă, centrează iar din mijlocul careului, nejenat, Davordzie înscrie plasat în colțul din dreapta porții lui Anca Trip.

  Peste alte zece minute  scorul putea deveni 2-0, dar Tănasă, scapat singur spre poartă, trage slab iar Anca scoate in lateral , iar același marcatpor  Davordzie e la un pas de a face dubla doar că ratează din lateral.

  Ultima ocazie a primei jumătăți îi aparține tot lui Davordzie, care ajuns în careu și flancat de fundași, șutează în goalkeeper-ul băimărean dintr-un unghi închis.

  Repriza secundă îi are în prim planul fazelor de poartă pe nou intratul Stoianof și pe Tănase, primul reluând de câteva ori pe lângă poartă, iar Tănasă trimițând un șut pe spațiul porții reținut de Anca.

  Antrenorul Tibi Csik îi introduce în teren pe Vaida, Mansour, Zsiga și Bura , dar și așa , singura faza notabilă o avem în  minutul 85, când o centrare a lui Zsiga  din fază fixă e reluată cu capul  e Bura și respinsă de portarul Bodea.

  În ultimele cinci minute, sătmărenii rămân în zece, după ce Tănasă, scăpat singur spre poarta lui Anca Trip , este faultat de Vădan, din postura de ultim apărător.

  Arbitraj excelent asigurat de trioul gălățean Ionuț Constantinescu-Florian Vișan, Danbiel Vlase. Observatori Kemenes Emil și Iulian Szekelyi.

  Gloria: Bodea Flaviu, Bactăr Sergiu, Manolache Stefănuță, Copaci Paul, Georgescu Alex, Adam Wahab, Țica Alberto (Trifan Alexander), Vasile Bogdan (Covaciu Ovidiu), Stoica Alex (Ovidiu Stoianof), Davordzie Carl (Hașnaș Roberto), Tănasă Răzvan.

  CSM SATU MARE- Anca Trip- Ciul, Vădan, Mureșan, Negrea- Rodri, Popovici, Micaș, Brata-Bajor, Barth.Au mai intrat: Bura, Mansour, Vajda, Zsiga și Fischer.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE