More


  După doi ani de restricții, copiii vor veni din nou la Teatrul de Nord Satu Mare la ,,Poveste de Crăciun”. 610 copii instituționalizați și din medii defavorizate au întâlnire cu Moșul și povestea lui ,,PĂCALĂ”

  - Advertisement -

   Asociația Acces La Viitor în colaborare cu Teatrul de Nord Satu Mare, organizează vineri, 02 decembrie a.c., de la ora 12.00, spectacolul caritabil pentru copiii instituţionalizaţi și cei din medii defavorizate, ,, Poveste de Crăciun”.

  Evenimentul aflat deja la a XVIII-a ediţie, şi-a propus să adune multe îmbrățișări, pentru că după doi ani de restricții, avem ocazia acum să ne revedem din nou.

  Pe lista Moșului s-au anunțat 610 de copii. Dintre aceștia 250 sunt copiii asistați sociali sau instituționalizați, aflați în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului și Direcția de Asistență Socială Satu Mare. Lor li se alătură alți 310 de beneficiari ai altor ONG-uri sau instituţii de asistenţă socială din oraş și 50 de elevi din medii defavorizate de la Școala Gimnazială Doba, beneficiari alăturați acestei campanii, din proiectul #acces2edu.  Momentul magic pregătit pentru ei, va fi piesa de teatru ,,PĂCALĂ” şi desigur, cadourile pregătite de ajutoarele  ,,Moşului” ce și de această dată sunt pline cu dulciuri şi jucării.

  Pachetele sunt unele dintre cele mai frumoase şi mai consistente de până acum. E meritul sponsorilor, care şi de această dată au fost alături de ei şi au dorit să-I răsplătească pe micuţi cu dulciuri speciale, mult visate. Astfel că le suntem recunoscători celor ce au contribuit aici: Galant Leasing, CBA Nord-Vest, Pufuleți Alina, Mov Soud Mix,  I.I. Mihaela Jucan, Notarii Publici: Adina Codrean, Ressler Petra&Pop Adina, Roxana și Cristian Cristea, Biroul de Avocatură Cozma&Horotan, ProRacers și toți inginerii topografi și angajații de la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Satu Mare. Lor li se alătură toți oamenii de bine care au donat prin www.acceslaviitor.ro

  Alături de ei însă, se află întreaga comunitate. Ei sunt ajutoarele care au pus mâna la realizarea întregului proiect şi au adunat pluş cu pluş, jucărie cu jucărie, până s-au adunat mii de plușuri ce au ajuns atât în pachetele celor mici cât și în sacii ce vor ajunge la toate instituțiile ce au în îngrijire acești copii..

  S-au deghizat în Crăciuniţe, Spiriduşi sau Elfi, voluntarii Asociației Acces La Viitor: părinții, copii și cadrele didactice de la Școlile Gimnaziale ,,Constantin Brâncoveanu “, ,,Mircea Eliade “, ,,Avram Iancu “, ,,Lucian Blaga “, ,,Grigore Moisil “, Colegiul Național  ,,Mihai Eminescu “, Liceele Sportiv și Reformat, grădinițele ,,Voinicelul”, ,,Mondiala “, ,,Dumbrava Minunată ” și Ciclo Moșilor, de la ProRacers Satu Mare.

  Pentru ca această magie să meargă mai departe şi să ducă un îndemn viitoarelor generaţii, să viseze şi să creeze propriile scenarii, voi presa sătmăreană, sunteţi autorii care amabalează această povestire într-o carte de poveste.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare