More


  Simpozion de creație literară și ilustrație de carte Liter – Art – Gânduri

  - Advertisement -

  Penitenciarul Satu Mare, în colaborare cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, a organizat și desfășurat Simpozionul de creație literară și ilustrație de carte Liter – Art – Gânduri în perioada 21 – 25 noiembrie 2022 la sediile celor două instituții colaboratoare.

  La eveniment, au participat reprezentanți ai Penitenciarului Satu Mare și ai Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, precum și nouă persoane private de libertate custodiate de Penitenciarul Satu Mare. Manifestarea a urmărit încurajarea creativității persoanelor private de libertate în domeniul literar și artistic, ca vector de dezvoltare și schimbare personală pozitivă.

  Evenimentul a inclus momente muzicale susținute de invitați din comunitate, vizionare de fotografii/materiale filmate de la evenimente culturale, discuții pe diferite teme, prezentare de carte, realizare de materiale literare și o vizită în comunitate a persoanelor private de libertate incluse în activitate.

  Penitenciarul Satu Mare se implică în stimularea accesului persoanelor private de libertate la activități literar-artistice și sensibilizarea comunității cu privire la reintegrarea socială a persoanelor private de libertate.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare