More


  Târgul de Crăciun își deschide marți, 29 noiembrie, porțile

  - Advertisement -

  Târgul de Crăciun își deschide porțile în 29 noiembrie. Marți, 29 noiembrie se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
  ”Îi așteptăm pe sătmăreni să fie alături de noi la deschiderea Târgului de Crăciun, la momentul aprinderii luminițelor, care va avea loc la bradul din Piața 25 Octombrie, de la ora 18.00. Este un moment magic, la care ținem foarte mult și care aduce multă bucurie celor mici. Tot programul târgului este interesant, gândit astfel încât să aducă bucurie și să ne facă să simțim atmosfera sărbătorilor de iarnă”, spune primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.
  În Centrul Nou al orașului, sătmărenii vor fi întâmpinați de o atmosferă de poveste. În căsuțele colorate și frumos decorate, 30 de producători și meșteri îi așteaptă pe vizitatorii Târgului cu bunătăți, produse tradiționale, ornamente și cele mai frumoase cadouri de Crăciun.
  Programul târgului este următorul:
  • 29 noiembrie – 18 decembrie între orele 14.00 – 20.00
  • 19-23 decembrie între orele 11.00 – 20.00
  • 26 decembrie – 6 ianuarie între orele 14.00 – 20.00
  În 24, 25 și 31 decembrie, respectiv în 1 ianuarie, târgul va fi închis.
  Ca o noutate a Târgului de Crăciun, în acest an, organizatorii îi vor bucura pe cei mici cu un tur realizat de Trenulețul Moșului, o activitate realizată cu sprijinul Administrației Domeniului Public Satu Mare. Trenulețul va porni în fiecare zi, din stația amenajată în fața Centrului Comercial Someșul – centrul cumpărăturilor tale, și va face curse între orele 18.00 – 20.00.
  În Atelierul Moșului oferit de Catena, cei mici vor avea parte de multe activități creative, care sunt organizate și datorită implicării meșterilor și producătorilor sătmăreni.
  Activitățile sunt gândite pentru un public de toate vârstele, pentru grupuri de copiii și tineri, care își pot anunța participarea completând următorul formular: bit.ly/atelierul_mosului_2022
  foto: targ  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare