More


  Adolescentă din Țara Oașului, decedată la Spitalul Judeţean Satu Mare

  - Advertisement -

  După decesul adolescentei de 15 ani decedată, în condiții deocamdată neelucidate în totalitate, la Urgențe, un altă tragedie s-a produs la Spitalul Județean. O adolescentă de numai 14 ani , din Oaș, a murit la Spitalul Județean, după ce a fost transferată de la spitalul din Negreşti Oaş. Cazul s-a petrecut în data de 17 ianuarie.

  Tânăra de care facem vorbire, a fost transferată, în aceeași dată, cu elicopterul SMURD de la Negrești Oaș la Satu Mare, în stare foarte gravă. Spitalul Județean Satu Mare face precizări în acest caz.

  ”În data de 17.01.2023, ora 1410 o minoră în vârstă de 14 ani s-a transferat din Spitalul Orășenesc Negrești Oaș la secția ATI a SJUSM cu o bronhopneumonie severă, în comă hipercapnică, ventilată mecanic.
  Menționăm că pacienta suferea de amiotrofie spinală, boală congenitală degenerativă progresivă neuromusculară, cu malformația toracelui, condiție medicală care constituie un factor vulnerabilizant major pentru evoluția infecțiilor respiratorii și durata de viață în general.
  La momentul transferului în secția ATI se instituie procedurile de terapie intensivă corespunzătoare. Starea generală afectată sever la momentul internării evoluează nefavorabil și pacienta intră în stop cardiorespirator resuscitat timp de 40 minute fără răspuns, la ora 15 52 fiind declarat decesul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare