More


  Conducător auto, cercetat de polițiști pentru săvârșirea a două infracțiuni la regimul rutier

  - Advertisement -

  La data de 27 ianuarie a.c., în jurul orelor 14.00, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control a traficului rutier pe raza localității Trip, polițiștii sătmăreni au efectuat semnale de oprire unui bărbat de 29 de ani, domiciliat în localitatea Bixad, care conducea un motociclu.

  În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 29 de ani are suspendată exercitarea dreptului de a conduce pe drumurile publice.

  Totodată, bărbatul a fost supus unei testări rapide pentru depistarea prezenței substanțelor psihoactive în organism, rezultatul fiind pozitiv la consumul de cocaină.

  Acesta a fost condus la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței unor substanțe psihoactive în organism.

  În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare