More  Liga 1. FCU Craiova 1948 și FC Voluntari luptă pentru continuarea visului european

  - Advertisement -
  Echipele FCU Craiova 1948 și FC Voluntari se înfruntă, vineri seara, de la ora 20:00, în barajul de Playout pentru Conference League. Învingătoarea acestui meci va mai disputa apoi un baraj cu formația care se va clasa pe ultima treaptă a podiumului în Playoff-ul din Liga 1. Pe meciul dintre FCU Craiova 1948 și FC Voluntari pot fi plasate până la șapte pariuri diferite cu Bet Builder oferit de Betano.
  Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci (între două și șapte), sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive.
  Pentru al doilea an consecutiv o echipă din playout luptă pentru prezența în cupele europene. FCU Craiova 1984 a ocupat primul loc în playout la finalul sezonului, în timp ce FC Voluntari s-a clasat pe trei, profitând de faptul că Petrolul Ploiești (a doua clasată) nu a primit licența pentru cupele europene.
  FCU Craiova 1948 – FC Voluntari (vineri, 20:00)
  Echipa FCU Craiova 1948 este neînvinsă în ultimele șapte meciuri disputate în campionat, interval în care formația din Bănie a adunat trei victorii și patru remize.
  FC Voluntari n-a mai pierdut de 13 meciuri în Liga 1, obținând șase victorii și șapte egaluri.
  Amfitrionii meciului de vineri seara au câștigat ultimele două meciuri disputate pe teren propriu.
  Doar în două din ultimele cinci meciuri de acasă ale oltenilor ambele echipe au marcat.
  Ilfovenii au două victorii și trei remize în ultimele cinci deplasări, iar patru din ultimele cinci meciuri de afară au fost partide de GG pentru echipa lui Liviu Ciobotariu.
  FC Voluntari a fost echipa cu cele mai multe goluri marcate în Playout (17), urmată de FCU Craiova 1948 (13).
  Echipa din Bănie a avut a doua cea mai bună defensivă din playout (7 goluri primite), capitol la care doar FC Botoșani a stat mai bine (5).
  Meciuri directe
  De patru ori s-au întâlnit FCU Craiova 1948 și FC Voluntari în actualul sezon, trei meciuri fiind în campionat și o confruntare în Cupa României Betano.
  FC Voluntari – FCU Craiova 1948 1-0 (16 septembrie 2022 / Campionat)
  FCU Craiova 1948 – FC Voluntari 1-0 (10 noiembrie 2022 / Cupă)
  FCU Craiova 1948 – FC Voluntari 2-0 (20 februarie 2023 / Campionat)
  FCU Craiova 1948 – FC Voluntari 3-3 (14 aprilie 2023 / Campionat)
  La ultima confruntare directă din playout echipa din Craiova a condus cu 2-0 și 3-1, înainte ca ilfovenii să salveze in extremis remiza.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare