More  Liga a 3-a: Victoria Carei- Olimpia MCMXXI Satu Mare 2-5. Victoria-n vacanță, Olimpia 1921 , teoretic, retrogradată!

  S-a tras cortina peste play-out-ul Ligii a 3-a . În seria a 10-a ultima etapă a fost una doar de palmares deoarece rezultatele meciurilor de la Baia Mare și Carei n-au mai putut influența situația echipelor retrogradate…

  Minaur Baia Mare s-a impus cu 3-1 în fața celor de la Sănătatea . Băimărenii s-au salvat de la retrogradare după ce în sezonul regulat au terminat pe ultima poziție. În plus Minaur a fost singura echipă neînvinsă din play out.

  La Carei, Victoria cu gândul cam de mult la vacanță a pierdut de o manieră categorică duelul cu deja retrogradata Olimpia 1921 Satu Mare.

  Darius Marina a deschis scorul pentru gazdel în minutul 6 apoi Feier și Bodea în minutele 20 și 38 i-au adus pe galben-albaștrii în avantaj până la pauză.

  Roland Vajda a egalat la 2-2 în minutul 49. Iar din acel moment gazdele au intrat definitiv în vacanță… Sătmărenii au preluat inițiativă și au punctat de trei ori până la final prin Luca Fejer min 53, Lucas Hack min 83 și Remi Emeriau min 88.

  Victoria Carei termină un sezon de Liga a 3-a în care n-au avut emoții cu retrogradarea și în care au sperat până în ultima etapă a sezonului regulat la o calificare în play off. În schimb Olimpia 1921 retrogradează după doar un sezon în eșalonul trei. Iar acum așteaptă invitația celor de la FRF de a ocupa eventualele locuri libere ce vor rămâne de la toamnă în Liga a 3-a.

  SERIA 10, etapa 10, play-out
  Minaur Baia Mare – Sănătatea Cluj 3-1
  Victoria Carei – Olimpia MCMXXI Satu Mare 2-5
  Lotus Băile Felix – Minerul Ocna Dej 3-0

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE