More  Veţi participa la manifestările dedicate Zilelor Oraşului Satu Mare?

  - Advertisement -

  Marcel Radu, 29 de ani, muncitor: “Cu siguranţă voi merge la manifestările care vor avea loc în acest weekend de Ziua Oraşului. Mai ales că este un program mult mai bun, întrucât vin artişti celebri ca Ştefan Bănică Jr., Alex Velea, Corina, Puya, Hi-Q. Cred că mă voi duce să ascult concertul lui Ştefan Bănică Jr, întrucât vine mai rar pe la Satu Mare.”

  Viorica Cozma, 33 de ani, casieră: “Sinceră să fiu, încă nu ştiu unde să mă duc. Sunt foarte multe manifestări de calitate în acest an de Zilele Oraşului Satu Mare. Dar, dacă mă gândesc mai bine, cred că voi merge la deschiderea oficială, când va cânta şi Stigma, după care vreau să ascult recitalul oferit de Corina. Iar în cursul zilei de duminică voi merge să-l ascult pe Nicolae Furdui Iancu şi pe alţi artişti de muzică populară.”

  Zoltan Nagy, 34 de ani, şofer: “Nu voi putea să o ascult pe Corina în prima zi, întrucât voi fi la lucru. Însă, în cursul zilei de sâmbătă voi participa la concertele susţinute de Puya, Dj Project şi Ştefan Bănică Jr. Sincer să fiu, sunt foarte mulţumit de programul din acest an al Zilelor Oraşului Satu Mare.”

  Viorel Coman, 25 de ani, student: “Voi participa, în principal, la concertele care se vor desfăşura seara pe platoul din Piaţa 25 Octombrie. Mai ales că vreau neapărat să îi aud pe cei de la Stigma, pe Corina, Puya, DJ Project, Ştefan Bănică Jr., Alex Velea şi Hi-Q. Cu această ocazie, vreau să felicit Primăria pentru spectacolul de calitate pe care îl vom avea în acest weekend.”

  Marian Neagu, 34 de ani, agent comercial: “O să încerc să merg cu toată familia la aproximativ toate manifestările. Întrucât băiatul meu va participa la parada copiilor de la grădiniţele şi şcolile din municipiul Satu Mare cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului. Vineri seara mergem să o ascultăm pe Corina, iar duminică vom fi la spectacolul de muzică populară.”

  Adrian Stan, 18 ani, elev: “E marfă programul din acest an al Zilelor Oraşului Satu Mare şi nici nu ştiu la ce eveniment să mă duc. Dar voi merge sigur la evenimentele care se vor desfăşura după masa pe scena principală, inclusiv la Miss Ziua Oraşului. Plus că sunt un mare fan al lui Puya, şi îmi place mult piesele sale.”

  Ildiko Feher, 34 de ani, vânzătoare: “Am fost puţin dezamăgită de faptul că anul acesta nu cântă nicio formaţie din Ungaria de Zilele Oraşului Satu Mare. Însă, duminică seara, trupa Caramel din ţara vecină va concerta la Satu Mare, ceea ce este un lucru bun.”

  Ştefan Marcu, 65 de ani, pensionar: “Oricum, sunt foarte mulţumit, în special de spectacolul de muzică populară, care o va avea ca prezentatoare pe Marioara Murărescu. Nici nu mai ştiu de când Nicolae Furdui Iancu şi Orchestra “Crai Nou” de la Alba-Iulia au concertat la Satu Mare, alături de Cristian Pomohaci şi Fraţii Petreuş.”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts