More


  Au început înscrierile pentru Evaluarea Naţională

  - Advertisement -

  Absolvenţii de gimnaziu nu au prea mult timp la dispoziţie pentru a se pregăti de Evaluarea Naţională. După ce vineri a fost ultima zi de şcoală pentru cei 3.464 de absolvenţi de clasa a VIII-a, începând de ieri aceştia trebuie să se înscrie pentru Evaluarea Naţională. Aceste înscrieri pot fi făcute la secretariatele şcolilor unde candidaţii au învăţat până mâine, inclusiv, când este ultima zi.

  Candidaţii vor susţine probele scrise în 25 iunie la limba şi literatura română, în 26 iunie la limba şi literatura maternă şi în 27 iunie la matematică. Rezultatele vor fi afişate în 29 iunie, până la ora 16.00, iar contestaţiile vor fi depuse între orele 16.00 şi 20.00. În perioada 30 iunie – 2 iulie vor fi soluţionate contestaţiile, iar în 3 iulie vor fi afişate rezultatele finale, notele urmând să conteze la admiterea în liceu.
  Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Satu Mare, examenele de la Evaluarea Naţională se vor da în aceleaşi condiţii ca şi în 2012, adică sălile în care se vor desfăşura vor fi dotate cu camere video.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img