More  Demonstrații sportive de Zilele județului

  - Advertisement -

  lupte
  Sportul nu putea lipsi de la prima ediție a Zilelor județului Satu Mare. Consi-liul Județean împreună cu Direcția de Sport și Tineret a Județului Satu Mare invită toți sătmărenii sîmbătă și duminică pe Pasajul pietonal Corneliu Coposu pentru a urmări demonstrații de scrimă, judo, box sau pentru a participa la turneul de șah organizat de Ciprian Muntean de la Voința.

  Directorul DSTJ Satu Mare, Ioan Ardelean, a precizat că pe lîngă demonstrațiile oferite de sportivii de la cluburile sătmărene, sîmbătă după amiază, în ”groapa lui Ilyes” va avea loc și finala acțiunii ”Marea Selecție ” la trînte, finală la care invitat special e și fostul campionul olimpic de la Los Angeles, Vasile Andrei.
  ”Din păcate în acest an nu am avut un spațiu adecvat pentru a organiza și competiții de minifotbal sau streetball dar cu siguranță pentru ediția viitoare vom îmbunătăți această zonă a sportului” spune Ioan Ardelean.
  De asemenea, sîmbătă și duminică vor avea loc și două turnee de șah pentru copii și un simultan oferit de antrenorul Ciprian Muntean de la CS Voința.
  Organizatorii pregătesc și cîteva momente artistice pe lîngă demonstrațiile sportive.

  Programul demonstrațiilor:
  Sîmbătă:
  10-11- scrimă-CS Satu Mare
  11-12-box- CS UNIO, VOINȚA
  12-13-karate – Zanshin
  13-19-Marea Selecție la trînte

  Duminică:
  13.30-14.30- judo-CS Unio
  14,30-15,30- lupte-CS Satu Mare
  15,30-16,30- karate Zanshin
  16,30-17.30 Thai Box-Szucs Bar-nabas

  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts