More


  Începe Campionatul Național de enduro

  - Advertisement -

  Mani-Gyene

  Prima etapă a Campionatului Naţional de Enduro va avea loc, in acest week end, în zona montană din împrejurimile staţiunii Straja, din Valea Jiului, la startul competiţiei fiind aşteptaţi aproape o sută de motociclişti din România şi Ungaria.
  De cinci ori campion național la enduro , sătmăreanul Mani Gyenes pornește încrezător și speră ca la finalul acestui sezon sa-și treacă în palmares încă un titlu.
  De remarcat este faptul că pentru prima dată la prima etapă participă peste 100 de concurenți.
  ‘În Straja se va desfăşura un eveniment de mare importanţă pentru sportul extrem din ţară, prima etapă a concursului naţional al enduriştilor. De asemenea, avem plăcerea de a organiza o etapă comună cu cei din campionatul similar al Ungariei’, a declarat Sorin Sandu, directorul concursului.
  Etapa enduro din Straja este dedicată profeşioniştilor, fiind apreciată ca una extrem de dificilă, în condiţiile în care concurenţii vor trebui să parcurgă, zilnic, câte 120 de kilometri pe trasee accidentate.
  ‘Mergem doar pe cărări de munte, grele şi ‘asfaltate’ cu noroi. Traseul măsoară 60 de kilometri şi va fi parcurs de două ori, în fiecare zi. În total, se vor parcurge 240 de kilometri. Vom avea şi două probe speciale, cronometrate: enduro test şi cross test’, a arătat Sandu.
  Startul în prima zi de concurs va fi dat azi, la ora 11.00, iar miine, la ora 9.00.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img