Tichetele Rabla s-au epuizat în prima ziremat

Cele 44 de vouchere Rabla ajunse la Remat Satu Mare au fost epuizate încă din prima zi a programului derulat la Satu Mare. Faţă de alţi ani, judeţul nostru are doi operatori în cadrul Programului “Rabla”, astfel că pe lângă Remat mai există o firmă în municipiul Satu Mare situată pe strada Oituz, despre care, însă, foarte puţini sătmăreni ştiu. În total, în prima tranşă, judeţului Satu Mare i-au fost distribuite doar 88 de tichete valorice.

Directorul Remat SA Satu Mare, Marius Bucureştean, ne-a declarat că cele 44 de vouchere Rabla au fost epuizate încă de ieri, prima zi a derulării programului în judeţ. “Am făcut numere de ordine pentru fiecare solicitant înscris, astfel încât să evităm aglomeraţia la poarta societăţii noastre. Am preluat deja cele 44 de maşini aduse pentru Programul Rabla, în prezent fiind făcute cercetările de rigoare, adică dacă s-a plătit impozitul, dacă maşina nu a fost implicată într-un accident de circulaţie şi altele, şi vineri, cel târziu luni, vor fi eliberate şi tichetele. Luni vom merge la Bucureşti după următoarea tranşă de tichete, dar nu ştim sigur câte vom primi”, a precizat Marius Bucureştean.

Directorul Remat a mai adăugat că pentru Programul Rabla din acest an judeţului Satu Mare i-au fost planificate 352 de vouchere, însă faţă de alţi ani, când era un singur operator autorizat, acum sunt doi. În afară de Remat, mai există o firmă autorizată să preia rable situată pe strada Oituz din municipiul Satu Mare, despre care foarte puţină lume ştie. Astfel că cele 352 de vouchere destinate judeţului nostru vor fi împărţite în două, câte 176 pentru fiecare operator. Marius Bucureştean a mai afirmat că nu ştie nici câte tranşe de tichete valorice vor fi şi nici câte vor fi alocate în fiecare tranşă. “Nu ştim acest lucru decât atunci când ne ducem la Bucureşti”, a mai afirmat directorul Remat.

FLORIN DURA 

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts