More


  Echipele româneşti şi-au aflat posibilii adversari din turul trei preliminar al cupelor europene

  - Advertisement -

  Echipele româneşti angrenate în competiţiile europene şi-au aflat posibilii adversari din turul trei preliminar. În turul doi, Steaua şi Petrolul au trecut cu 3-0 de Vardar Skopje, respectiv de Vikingur, în manşa tur, pe când Pandurii şi Astra au de muncit pentru a merge mai departe, după 0-0 la Tallinn, respectiv 1-1 acasă cu Omonia Nicosia.
  Steaua a fost cap de serie la tragerile la sorţi ale turului 3 preliminar din Liga Campionilor. Astfel, trupa antrenată de Reghecampf va întâlni, dacă trece de macedonenii de la Vardar, lucru foarte probabil, pe Dinamo Tbilisi. Spunem asta pentru că în tur, Tbilisi a trecut cu 6-1 de feroezii de la Streymur, iar calificarea georgienilor în turul următor este clară. Echipa din Georgia pare cel mai dificil adversar pe care roş-albaştrii l-ar fi putut întâlni, însă nu credem că se poate încurca în faţa echipei pregătite de Dusan Uhrin.
  În ceea ce priveşte echipele româneşti din preliminariile Europa League, doar una poate fi cap de serie, Astra dacă trece de Omonia. Petrolul, ca şi calificată mai departe va întâlni pe Vitesse din Olanda, un adversar accesibil, dar imprevizibil. Şi Pandurii şi Astra şi-au aflat posibilii adversari, însă deocamdată trebuie să iasă învingătoare din turul doi, cea mai grea misiune având-o giurgiuvenii. Astfel, Pandurii ar putea da piept cu Hapoel Tel Aviv, care a învins în manşa tur la Beroe (Bulgaria) cu 4-1 şi este practic calificată. Astra, dacă va obţine accederea în faza viitoare va întâlni Goteborg sau Trencin (Slovacia), în tur rezultatul dintre cele două fiind 0-0.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img