Mani Gyenes, al 10-lea start la Red Bull Romaniacsgyenes

La Timişoara a avut loc duminică etapa a doua a Campionatului Naţional de endurocross. Cum era de așteptat, sătmăreanul Emanuel Gyenes s-a clasat pe primul loc la clasa A și conduce deja detașat în clasamentul general.
Locurile imediat următoare au fost ocupate de alţi doi sătmăreni: Szilvester Marton şi Rudolf Simpf. Un alt sătmărean, dar la clasa C a terminat pe locul 3, este vorba de Botond Bodiş.
“A fost un concurs bun, dar a fost foarte cald, aşa că am încercat să merg mai moderat ca nu cumva să se întâmple ceva înainte de cursa de la Sibiu” a declarat Gyenes.
Altfel, Mani a luat aseară pentru a 10- a oară startul la Sibiu, pe cel mai dificil traseu din lume, la Red Bull Romaniacs. La această competiţie de hard enduro sunt înscrişi 365 de motociclişti din întreaga lume. Gyenes a primit de curând un nou motor, a trecut de la un KTM la un Husaberg. Va evolua la categoria expert single şi nu la Pro. ” Sînt singurul pilot care a participat la toate edițiile și care a și terminat cursele. Obiectivul meu e clar să trec linia de sosire. Ar fi a 10-a ediție de succes pentru mine”, a spus Mani Gyenes înaintea concursului de la Sibiu.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts